Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Communicatie


Lees meer >

Tips voor een lange, koude winter

Het koude seizoen is aangebroken en dat betekent dat er weer een aantal voorzieningen moet worden getroffen om het binnen lekker warm en behaaglijk te houden. Met deze simpele en makkelijk uit te voeren tips voorkomt u bovendien dat uw leidingen bevriezen en de stookkosten de pan uit rijzen!
Lees meer >

Plan de Woerden in Herveld

Een nieuwbouwwijk binnen een historisch kader
Lees meer >

Wie hennep zaait, kan ellende oogsten

Een huis is om in te wonen! Hoe vaak leest u het niet uw krant: de politie heeft alweer een hennepplantage ontruimd op een zolder, in een schuur of garage. Eind vorig jaar was het ook raak in ??n van de woningen van Woningstichting Heteren. Daar werd na een tip een complete plantage ontdekt op de zolder van een rijtjeshuis.
Lees meer >

Uw mening telt!

Woningstichting Heteren werkt nauw samen met een aantal aannemers. Zij komen in actie wanneer er iets aan de huurwoningen moet worden gedaan. Dat kan regulier onderhoud zijn, maar ook renovatie- of herstelwerkzaamheden. In de meeste gevallen regelen de aannemers zelf hun afspraken met de huurders.
Lees meer >

Van de huurdersvereniging

Opmerkelijk en een beetje vreemd is het wel dat maar zo weinig mensen belangstelling hebben voor de huurdersvereniging D.H.R. Als vertegenwoordiger van alle huurders maakt de vereniging zich namelijk ook sterk voor uw belangen!
Lees meer >

Bijvullen en ontluchten

Voor een optimale verwarming van uw woning is het belangrijk de CV-installatie in puike conditie te houden. Hiervoor moet hij af en toe ontlucht en bijgevuld worden. Moeilijk is dat niet, we zetten de feiten een keer voor u op een rijtje:
Lees meer >

Ventileren zorgt voor een gezonde leefruimte

Zet eens een raampje open! Onze woningen zijn tegenwoordig zo goed ge?soleerd, dat actieve ventilatie steeds belangrijker wordt. Frisse lucht voorkomt vocht- en schimmelvorming en zorgt ervoor dat bedompte, nare luchtjes verdwijnen. Wie slim ventileert, verliest nauwelijks energie en weet dat het leefklimaat in huis altijd gezond is!
Lees meer >

Lokale verantwoordelijkheid

Corporaties, zoals de Woningstichting Heteren, spelen een grote rol in de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk om belangrijke vraagstukken in de samenleving te helpen oplossen. En die vraagstukken zijn er volop. Er zijn veel wijken waar het niet goed gaat. Mensen willen graag goed en betaalbaar wonen en er zijn veel meer, betere en andere woningen nodig. Corporaties werken mee aan het oplossen van problemen en behoeften in wijken en buurten. Wij investeren plaatselijk al in de verbetering van wijken en de bouw van nieuwe woningen. Onze gezamenlijke ambitie is om de komende jaren meer te doen. Dit hebben wij met elkaar afgesproken in ons Antwoord aan de samenleving. Een afspraak tussen de corporaties en de overheid.
Lees meer >

Woonwinkel: renovatie keuken, toilet, badkamer

De Woonwinkel van de Woningstichting Heteren is nu geruime tijd geopend én is ondertussen een groot succes gebleken. In deze woonwinkel kunnen de huurders die in aanmerking komen voor renovatie van de keuken en/of het toilet en/of de badkamer, de kleuren en soorten van de keukenkastjes, van de werkbladen, van de tegeltjes, etc, uitzoeken. Maar de toeloop is zo groot geworden, dat het teveel tijd in beslag is gaan nemen. Niet alleen voor de Woningstichting, ook voor de aannemer en zijn onderaannemers.
Lees meer >