Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Voorgesteld Nieuwe voorzitter Huurdersvereniging

Sinds 27 januari 2007 is, na herverdeling van de taken binnen het bestuur van de Huurdersvereniging DHR, Klaas van Amersfoort de nieuwe voorzitter.
Lees meer >

Voorgesteld: Piet Mol

Het nodige schilderwerk voor de Woningstichting Heteren wordt al jaar en dag uitgevoerd door Prins Schilderwerken B.V. uit Ede. Ook nu is men her en der weer volop voor ons en u bezig. Voor de huurders is Piet Mol het gezicht, de figuur die voor Prins Schilderwerken alles regelt en uitvoert, h?t aanspreekpunt dus. Piet is dan ook al ruim dertig jaar in dienst bij Prins. Ondertussen werkt hij alweer samen met de derde generatie ?Prinsen?.
Lees meer >

Verkoop appartementen Rozenstaete

Rozenstaete De bouw van de acht luxe koopappartementen, van plan Rozenstaete, verloopt voorspoedig. De oplevering van dit complex zal in de zomer van 2008 geschieden. De verkoop is inmiddels van start gegaan. Inmiddels ligt een prachtige brochure klaar.
Lees meer >

Dorpsontwikkelingsplan de Randwijk

Woningstichting Heteren heeft voor de dorpen Randwijk en Indoornik een dorpsontwikkelingsplan (DOP) opgesteld. Hoe zien de dorpen er over 20 jaar uit?
Lees meer >

Energielabelling gestart

Woningstichting Heteren gaat haar woningen een energielabel geven. Het label vertelt hoe energiezuinig een woning is. Woningstichting Heteren heeft deze labeling uitbesteed aan Installatiebureau Kemkens te Oss.
Lees meer >

Bomen en grote struiken in de tuin.

Woningstichting Heteren heeft de laatste tijd veel mensen met één of meerdere bomen en grote struiken in de tuin een brief gestuurd. Dat smaken verschillen is duidelijk en dat geldt natuurlijk ook voor de aanleg van de tuin. Hoe en op welke manier u uw tuin aanlegt is voor Woningstichting Heteren geen aanleiding om zich hiermee te bemoeien. Echter als uw tuin overlast veroorzaakt, of kan gaan veroorzaken aan anderen, kan die aanleiding er wel zijn.
Lees meer >

Warmte in de kou

Column Wooninfo maart 2009 Nadat de eerste maand van 2009 vele schaatsgekke Nederlanders op het ijs heeft gekregen, breekt nu langzaam het voorjaar door. Normaal gesproken zou ik blij zijn dat eindelijk het zonnetje meer aan kracht wint en de zomer dichterbij komt, maar nu heb ik een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik wel blij dat de dagen langer worden en we langzaam van het binnenleven naar het buitenleven gaan, maar aan de andere kant ben ik dit jaar aangenaam verrast met een echte winter. Want wat was het fantastisch dit jaar.
Lees meer >

Urgentiecommissie

Zit u in woningnood en zoekt u met spoed naar een huurwoning? Kijkt u eens op de nieuwe website van de Urgentiecommissie woonruimteverdeling Stadsregio Arnhem Nijmegen. Op de website van de urgentiecommissie wordt informatie gegeven over de urgentieprocedure, het urgentiebeleid en de urgentiecommissie zelf. http://www.urgentiecommissie.nl/ Kijk ook eens op de website van de beroepscommissie: www.beroepscommissie.nl
Lees meer >