Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Wijziging bankrekeningnummer

Woningstichting Heteren gaat over naar een ander bankrekeningnummer voor de huurbetalingen. Maakt u de huur zelf naar ons over?
Lees meer >

Appartementen Erfstraat Randwijk verhuurd

29 april 2015 Alle 9 appartementen aan de Erfstraat in Randwijk zijn verhuurd. We wensen de bewoners veel geluk toe in de nieuwe woning.
Lees meer >

Nieuwbouwproject Erfstraat in Randwijk

18 februari 2015 Woningstichting Heteren bouwt aan de Erfstraat in Randwijk 9 huur appartementen. Deze appartementen bevinden zich in een gebouw dat bestaat uit twee delen. Deze delen zijn aan elkaar verbonden door de entree met daarin het trappenhuis en de lift. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen.
Lees meer >

Uittreksel GBA wijzigt van naam

Sinds januari 2014 is de Gemeentelijke Basisadministratie Personen (GBA) opgeheven. Dit heeft te maken met het omzetten van de Wet GBA naar de Wet Basisregistratie Personen (BRP). De Wet BRP maakt het mogelijk om Burger Service Nummers (BSN) uit te reiken aan personen die niet in Nederland wonen.
Lees meer >

Appartementen aan de Akeleistraat te Heteren verhuurd

22 augustus 2014 Alle appartementen aan de Akeleistraat te Heteren zijn inmiddels vehuurd.  
Lees meer >

Erfstraat te Randwijk

13 augustus 2014 In Randwijk zijn we begonnen met de bouw van 9 appartementen aan de Erfstraat. De verwachte bouwtijd is circa 1 jaar. Dit is echter mede afhankelijk van de weersomstandigheden.  
Lees meer >

Decentralisaties: Overbetuwe verbindt

Vanaf 1 januari 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor het regelen van lichte zorg, ondersteuning, jeugdzorg en het toeleiden naar werk voor mensen met een (arbeids)beperking.  Gemeente Overbetuwe bereidt zich hierop zorgvuldig voor.
Lees meer >

Appartementen aan de Akeleistraat te Heteren

7 april 2014 Van de appartementen in gebouw De Iris aan de Akeleistraat te Heteren zijn de meeste appartementen verhuurd. Er zijn op dit moment nog 2 appartementen voor verhuur beschikbaar. Het gaat om de huisnummers 4G en 6E. Deze woningen zullen via www.entree.nu geadverteerd worden. U dient ingeschreven te staan als woningzoekende om op de woningen te kunnen reageren. Inschrijven en reageren kan op www.entree.nu, wij helpen u graag wanneer dit u niet zelf lukt of wanneer u meer informatie wenst te hebben. U dient er zelf zorg voor te dragen dat uw inschrijfgegevens kloppen. Klik hier voor de informatie en plattegronden van de appartementen.
Lees meer >

Oplichters actief

In Eindhoven hebben oplichters aan een aantal huurders van woningcorporatie Woonbedrijf nepbrieven gestuurd. Daarin gaven zij zich uit voor de corporatie. De oplichters schrijven dat het bankrekeningnummer van de woningcorporatie door de overstap naar IBAN-bankrekeningnummers is veranderd en dat huurders de huur voortaan op dat rekeningnummer moeten overmaken.  
Lees meer >

Slim wonen, automatische verlichting

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is de wens van bijna iedereen. In de in Heteren uitgegeven folder ‘Slim wonen’ zijn tips en hulpmiddelen te vinden die daar aan kunnen bijdragen. Graag lichten wij een van de beschreven hulpmiddelen in dit artikel nader toe.
Lees meer >