Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Gereageerd op de Akeleistraat?

2 januari 2014 Hebt u op de appartementen aan de Akeleistraat te Heteren gereageerd via www.entree.nu? Dan krijgt u volgende week schriftelijk bericht over wat de volgende stap is in de toewijzing van de appartementen. We houden u op de hoogte.
Lees meer >

Welkom in Heteren...

5 december 2013 Welkom in Heteren... waar Woningstichting Heteren het gebouw RozenStaete, met acht luxe koopwoningen in het hoge segment heeft gebouwd. RozenStaete is een uniek project. U krijgt een appartement met een bijzonder hoge kwaliteit, midden in de oude kern van Heteren. Kijkt u ook eens op de website: www.RozenStaete.nl voor meer informatie.
Lees meer >

Woningzoekenden opgelet

Heeft u zich ingeschreven bij www.entree.nu als woningzoekende? Vraagt u dan alvast een IB 60 inkomensverklaring aan bij de Belastingdienst. Zo loopt u geen vertraging op wanneer u op een woning reageert en de benodigde formulieren moet aanleveren.
Lees meer >

Heeft u recht op een tegemoetkoming in de kosten?

Tegemoetkomingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Wellicht heeft u ook recht op landelijke tegemoetkomingen of gemeente specifieke regelingen.  
Lees meer >

Vicarie 40 verloot tijdens Woonmarkt Overbetuwe

Zaterdag 14 september vond de Woonmarkt Overbetuwe plaats in het Gemeentehuis Elst. Tijdens deze woonmarkt konden bezoekers zich onder andere informeren over koop,- en huurwoningen in de regio.  
Lees meer >

Stuw zoekt huisbezoekers voor Driel en Zetten

Na de start in Homoet, Randwijk en Valburg maakt Stuw binnenkort ook een begin met huisbezoeken in Driel en Zetten. Er worden bezoeken gebracht aan 75- plussers en inwoners die in 2012 contact hebben gehad met het WMO-loket van de gemeente. Deze mensen worden allemaal door de gemeente benaderd om hieraan mee te werken.  
Lees meer >

Praten over vroeger in de Cunerahof in Driel

KernGezond en de Cunerahof nodigen u van harte uit voor de inloop op donderdag 23 mei. Van 10.00 tot 12.00 uur is Jenneke Rutten uw gastvrouw. Zij creëert een prettige sfeer voor iedereen, ook voor wie uit zichzelf niet zo gemakkelijk contact maakt.
Lees meer >

Meettijd behouden

Overgangsregeling behoud meettijd: registreren kan tot 30 juni 2013! Sinds 1 januari 2013 is de nieuwe Regionale Huisvestingsverordening van kracht waarin behoud meettijd tot een van de regels behoort. De Stadsregio Arnhem Nijmegen heeft een overgangsregeling opgesteld voor iedereen die tussen 1 april 2007 en 31 december 2012 is verhuisd. Met deze regeling is het mogelijk de meettijd waarmee naar de huidige woning is verhuisd ‘terug te krijgen’. Deze regeling geldt nog tot 30 juni 2013.
Lees meer >

Glasvezelnetwerk in Overbetuwe

Begin november is de firma Reggefiber begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk in verschillende dorpen in gemeente Overbetuwe. Iedere woning binnen het aansluitgebied van Overbetuwe wordt voorzien van een gratis glasvezelaansluiting.
Lees meer >

Met spoed een woning nodig?

Zit u in woningnood en zoekt u met spoed naar een huurwoning? Kijkt u eens op de nieuwe website van de Urgentiecommissie woonruimteverdeling Stadsregio Arnhem Nijmegen. Op de website van de urgentiecommissie wordt informatie gegeven over de urgentieprocedure, het urgentiebeleid en de urgentiecommissie zelf. http://www.urgentiecommissie.nl/ Kijk ook eens op de website van de beroepscommissie: http://www.beroepscommissie.nl/
Lees meer >