Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Met spoed een woning nodig?

Zit u in woningnood en zoekt u met spoed naar een huurwoning? Kijkt u eens op de nieuwe website van de Urgentiecommissie woonruimteverdeling Stadsregio Arnhem Nijmegen. Op de website van de urgentiecommissie wordt informatie gegeven over de urgentieprocedure, het urgentiebeleid en de urgentiecommissie zelf. http://www.urgentiecommissie.nl/ Kijk ook eens op de website van de beroepscommissie: http://www.beroepscommissie.nl/
Lees meer >

Inkomensafhankelijke huurverhogingen gaan door

De Eerste Kamer heeft ingestemd met de voorstellen om op 1 juli de huren te verhogen afhankelijk van het inkomen van de huurders. Na een lang debat op dinsdag 12 maart 2013 ging de senaat ’s avonds akkoord.  
Lees meer >

Inkomensafhankelijke huur door naar Eerste Kamer

De Tweede Kamer heeft donderdag 14 februari 2013 ingestemd met het wetsvoorstel voor de inkomensafhankelijke huurverhogingen. Het wetsvoorstel gaat nu naar de Eerste Kamer.  
Lees meer >

Tweede Kamer stemt donderdag over inkomensafhankelijke huur

Inkomensafhankelijke huurverhoging krijgt brede steun in de Tweede Kamer nu er een woningmarktakkoord gesloten is. Regeringspartijen VVD en PvdA kwamen dat maandag 12 februari overeen met D66, ChristenUnie en SGP. Donderdag 14 februari stemt de Kamer over het aangepaste wetsvoorstel voor de inkomensafhankelijke huurverhoging.  
Lees meer >

Vrijwilligers gezocht

KernPunt Heteren zoekt vrijwillige klussers. Bent u handig? En wilt u een ander af en toe eens helpen?
Lees meer >

Tweede Kamer neemt extra tijd voor inkomensafhankelijke huurverhoging

De Tweede Kamer neemt pas volgende week een besluit over de inkomsafhankelijke huurverhoging. Ondanks een negen uur durend debat kwamen de partijen er 7 februari 2013 niet met elkaar uit. Het debat wordt woensdag 13 februari voortgezet.
Lees meer >

Cadeau nog niet opgehaald?

In 2012 bestond Woningstichting Heteren 100 jaar. In december hebben de meeste huurders hun kado opgehaald. Voor wie dit nog niet gedaan heeft, het kan nog steeds tijdens openingstijden bij ons kantoor aan de Onze Lieve Vrouwestraat 39 te Heteren. Hebt u de ophaalkaart niet meer? Laat het ons weten zodat we u uw kado alsnog kunnen geven. We hopen u te mogen begroeten om onze waardering te laten blijken.
Lees meer >

Huurverhogingen in Tweede Kamer

De Tweede Kamer behandelde dindag 5 februari de wetsvoorstellen voor inkomensafhankelijke huurverhogingen. Op donderdag 7 februari stemt de Kamer over de wetsvoorstellen.
Lees meer >

Stamppotbuffet in Cunerahof

Donderdag 8 november werd het jaarlijkse stamppotbuffet in de Cunerahof weer geserveerd.
Lees meer >

Wat kan de Klachtencommissie voor u betekenen?

Hebt u een klacht over uw woning, woonomgeving of de behandeling door een van onze medewerkers? Dan kunt u dit schriftelijk bij ons indienen. Wij nemen uw klacht in behandeling en proberen deze samen met u op te lossen. Lukt dit niet naar uw tevredenheid? Dan kunt u terecht bij de Klachtencommissie Woningcorporaties. Dit is een onafhankelijke commissie. De leden hebben geen van allen binding met de aangesloten corporaties.  
Lees meer >