Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Uit de Gelderlander van 21 sept j.l. : Huurhuis: Starter is kansloos

BETUWE - Jongeren in Huissen, Bemmel en Elst maken geen schijn van kans op een huurwoning. De wachttijden voor een kleine huurwoning zijn opgelopen tot dertien jaar. In Elst zijn deze woningen niet eens te krijgen. In Gendt, Dodewaard en de gemeente Overbetuwe (minus Elst) moeten starters minimaal drie tot vijf jaar wachten.
Lees meer >

Eerste huurdersvereniging Heteren een feit

U kunt zich nu op geven als lid! De oproep richting huurders zich te verenigingen om zo gezamenlijk de belangen van alle huurders te behartigen, heeft gewerkt. Krap een jaar na de serie bijeenkomsten voor bewonerscommissies waartoe een groep huurders het initiatief nam, is er een huurdersvereniging tot stand gekomen. Zeven leden (drie uit Driel drie uit Heteren en ??n uit Randwijk) maken zich vanaf nu sterk voor belangen van alle huurders.
Lees meer >

Legionellapreventie: even goed doorspoelen!

Legionella is sinds de uitbarsting van twee jaar geleden een gevreesd fenomeen. Vooral voor ouderen of mensen met een minder goede conditie is besmetting met de lauwwaterbacterie die Legionella veroorzaakt, een angstbeeld. Tot nu toe zijn het vooral grotere instellingen en evenementen waar de bacterie kon toeslaan. Maar hoe zit het met besmetting thuis? Lopen wij met het opendraaien van de douche ook gevaar?
Lees meer >

Inbraakpreventie

In de krant kunt u regelmatig berichten lezen over het toenemend aantal woninginbraken. Een inbraak is natuurlijk nooit helemaal uit te sluiten, maar soms wordt het de inbrekers erg gemakkelijk gemaakt. Hieronder treft u een aantal tips aan die het inbrekers moeilijker maakt uw woning binnen te dringen:
Lees meer >

Veiligheid: In en om de woning

In huis zijn diverse plaatsen te vinden die gevaarlijk kunnen zijn voor u en uw kind. Wij hebben een kleine lijst voor uw waaraan u kunt denken aan de veiligheid in en om uw huis.
Lees meer >

Proefspreekuur Huurdersvereniging DHR op 15 april in Driel

Met enthousiasme gaat huurdersvereniging Driel-Heteren-Randwijk (DHR) het eerste volle nieuwe jaar in. Werd energie in 2003 nog voor een belangrijk deel opge?ist door oprichtings- en werkoverleg en de offici?le installatie van de vereniging, vanaf nu zijn het vooral de huurderszaken waarover het bestuur zich druk zal maken.
Lees meer >

Nieuws van de huurdersvereniging DHR

Zomertijd Dat was het de afgelopen maanden ook voor de huurdersvereniging. Voor het  eerste inloopspreekuur in Driel bestond weliswaar geen belangstelling, maar over enkele weken wordt een tweede proefspreekuur in Heteren gehouden. ?Komt daar ook niemand op af, dan mag de woningstichting trots zijn. Alles loopt blijkbaar op rolletjes, iedereen is tevreden?,  grapt voorzitter J. van der Spoel.
Lees meer >

'Heteren' strooit met nieuwe meterkasten

Wasmachine aan, kinderen met papa achter de computer en mama even lekker onder de zonnebank. Een huiselijk tafereel dat soms nog wel eens problemen kan opleveren. Tenminste, als de elektriciteit in huis slechts over twee of drie groepen verdeeld is. Wordt alle elektriciteit van een en dezelfde groep afgehaald, resulteert dat nog wel eens in doorgeslagen stoppen.
Lees meer >

Nieuwe keukens

Bij een mutatie van een woning wordt er, nadat de oude bewoner vertrokken is, gekeken of de keuken vervangen dient te worden. Het is niet zo dat er altijd een nieuwe keuken in de woning komt. Als de keuken vervangen dient te worden wordt in overleg met de nieuwe bewoners een keuken geplaatst.
Lees meer >

Instellen website woningstichting Heteren als startpagina

Als u regelmatig onze website bezoekt, is het handig als www.wst-heteren.nl ingesteld staat als startpagina op uw PC. De website van woningstichting Heteren komt dan steeds automatisch in beeld als u gaat internetten.
Lees meer >