Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

De Huiskamer in Driel

Zaterdag 10 maart hebben een aantal jongeren uit de Vogelbuurt in Driel zich ingespannen om 'De Huiskamer' van hun wijk nóg gezelliger te maken.

In het kader van ‘NL doet’ hebben zij de muren van de ingang en keuken geschilderd. En dit alles onder politieke belangstelling én de bezielende leiding van Benny Voorn van Forte Welzijn.

 

De initiatiefnemers van De Huiskamer zijn extra blij met deze actie omdat De Huiskamer niet per 1 april gaat stoppen, maar tot 1 september a.s. door kan gaan!

Steeds meer bewoners van de Vogelbuurt, zowel jong als oud, weten deze ontmoetingsplek inmiddels te vinden. Met name de koffie-ochtend wordt al druk bezocht.

Met de aanschaf van een dartbord hopen ze ook de jeugd over de drempel te krijgen. En niet alleen voor een schilderactie, maar ook voor hun eigen gezelligheid.

De Huiskamer biedt iedereen die dat wil, de mogelijkheid om hier zelf iets te gaan organiseren met en voor anderen. Zo zijn er al ideeën voor het aanbieden van Klaverjas- en breiworkshops.

Meer weten? Zie Facebookpagina Vogelbuurt Driel en/of stuur een e-mail naar: huiskamervogelbuurt@hotmail.com

Overige berichten

Intentieverklaring 'Samen Brandveilig'
Verstopping? Bel de ontstoppingsdienst.
De Huurcommissie
De Klachtencommissie
Wijziging
Hennepkwekerij
Openingstijden Woningstichting Heteren
Wespennest verwijderen
Urgentieverklaring