Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Krijg advies over uw energieverbruik

25-09-2018

Hoe gaat u om met energie? Wanneer de dagen korter worden gaat de verwarming vaak een paar graden omhoog. Heeft u er wel eens aan gedacht dat een juiste temperatuur in huis beter behaald kan worden als u ook goed ventileert? Dat isolatie van verwarmingsbuizen voorkomt dat er onnodig warmte verloren gaat? Of wilt u eens met een  deskundige  kijken naar de jaarafrekening van uw energieleverancier?

 

In samenwerking met de Huurdersverenigingen, Gemeente Overbetuwe en Stichting Betuwe Energie zijn 18 vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. Zij staan voor u klaar om samen met u te kijken welke mogelijkheden op uw woon- en leefsituatie van toepassing kunnen zijn. De energiecoaches werken gratis voor u.

Kijk voor meer informatie op Overbetuweduurzaam.nl. Voor vragen en berichten vindt u een contactformulier op de site www.overbetuweduurzaam.nl. Ook kunt u een energiecoach uitnodigen. Als voorbereiding op het gesprek kunt u een formulier invullen.

Overige berichten

Achterpad en tuinonderhoud
Kijk uit voor oplichters aan de deur
Brief over een slimme meter ontvangen?
Vroegsignalering
Brandveilige huurwoning
Prestatieafspraken 2019 getekend
Hennep
CV-ketel bijvullen en ontluchten
Verstopping? Bel de ontstoppingsdienst.