Uw Woning, Onze Zorg

Hier vindt u alle informatie over het huren en eventueel kopen van huurwoningen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Intentieverklaring 'Samen Brandveilig'

08-03-2018 Woningstichting Heteren wil zich samen met Brandweer Gelderland-Midden inzetten voor het verbeteren van de brandveiligheid en bewustwording. Het doel is om binnen een termijn van circa 5 tot 10 jaar de brandveiligheid in woningen te verbeteren, en de bewustwording omtrent brandveiligheid van medewerkers én huurders te verhogen. Hierbij is aandacht voor zowel de gebouw- als de menskant van particuliere en de professionele verhuur.
Lees meer >

Werkzaamheden Vogelbuurt in Driel

21-04-2016 Op een aantal adressen in de Vogelbuurt in Driel gaat Vitens onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het waterleidingnet. Hierbij wordt de gehele metalen aansluit leiding vervangen voor een kunststof leiding. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheids-aarding van uw woning. 
Lees meer >

Appartementen Erfstraat Randwijk verhuurd

29 april 2015 Alle 9 appartementen aan de Erfstraat in Randwijk zijn verhuurd. We wensen de bewoners veel geluk toe in de nieuwe woning.
Lees meer >

Nieuwbouwproject Erfstraat in Randwijk

18 februari 2015 Woningstichting Heteren bouwt aan de Erfstraat in Randwijk 9 huur appartementen. Deze appartementen bevinden zich in een gebouw dat bestaat uit twee delen. Deze delen zijn aan elkaar verbonden door de entree met daarin het trappenhuis en de lift. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen.
Lees meer >

Appartementen aan de Akeleistraat te Heteren verhuurd

22 augustus 2014 Alle appartementen aan de Akeleistraat te Heteren zijn inmiddels vehuurd.  
Lees meer >

Erfstraat te Randwijk

13 augustus 2014 In Randwijk zijn we begonnen met de bouw van 9 appartementen aan de Erfstraat. De verwachte bouwtijd is circa 1 jaar. Dit is echter mede afhankelijk van de weersomstandigheden.  
Lees meer >