Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Wooncafé: van huren naar kopen

Huurt u een woning maar zou u best willen kopen? Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens het Wooncafé op dinsdagavond 6 maart. Tijdens het Wooncafé krijgt u een beeld van de mogelijkheden om een woning te financieren, of u aanspraak kan maken op de ‘starterslening’, wat een notaris voor u kan betekenen en welke woningen er in de verkoop zijn. 

 

Komt u ook op:

  • Dinsdag 6 maart
  • 19.30 – 22.00 uur
  • Locatie: Rabobank Oost Betuwe (Industrieweg Oost in Elst)

Gezamenlijke avond
We organiseren deze avond in samenwerking met Rabobank Oost Betuwe, Woonstichting Valburg, Woningstichting Heteren en Woningcorporatie Vivare. Deze partijen zijn natuurlijk allemaal aanwezig op 6 maart. Ook zijn er diverse makelaars aanwezig en een notaris. U kunt speeddaten met deze organisaties, zodat u snel en gemakkelijk antwoord krijgt op uw vragen.

Aanmelden
Vergeet u niet aan te melden voor het Wooncafé. Rabobank Oost Betuwe is gastheer en zorgt ervoor dat de koffie en thee voor u klaar staan. U bent van harte welkom! Aanmelden kan tot dinsdag 6 maart 2018 via de volgende link:

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/oost-betuwe/wooncaf-van-huren-naar-kopen-op-dinsdag-6-maart-2018/

Overige berichten

Verstopping? Bel de ontstoppingsdienst.
De Huurcommissie
De Klachtencommissie
Wijziging
Hennepkwekerij
Openingstijden Woningstichting Heteren
Wespennest verwijderen
Urgentieverklaring
Meterstanden noteren