Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Word energiecoach!

Stichting Betuwe Energie, Loket Duurzaam Wonen Plus, de gezamenlijke huurdersorganisaties en de gemeente Overbetuwe zoeken vrijwilligers die als energiecoach aan de slag willen. Na een gedegen opleiding kun je als energiecoach je kennis en ervaring delen met alle inwoners van Overbetuwe!

 

Wil jij deel uitmaken van een hecht team energiecoaches? Dan start je met een kennismaking met de groep. Tijdens deze bijeenkomst, op 18 April, geven wij jou meer informatie over wat wij van jou verwachten als energiecoach.

Hierna krijg je een training die je samen volgt met andere toekomstige energiecoaches. De trainingsdagen zijn op 16, 23 en 31 mei. Na afronding van de training ontvang je het certificaat energiecoach en een toolkit met handige hulpmiddelen. Daarna start je in het team energieadvies om jouw dorp energiebewuster te maken!

Wat doet een energiecoach?

Een energiecoach geeft energie-advies aan buurtgenoten. Hoe ze bijvoorbeeld om kunnen gaan met verwarming, verlichting, ventilatie, en geeft advies over mogelijke besparingen of energieopwekking.

Word energiecoach!

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om te ontdekken hoe je beter met energie omgaat en hierover anderen willen informeren.

Heb jij zin, tijd of wil je meer weten? Neem dan contact op met Frank van Rooijen van Stichting Betuwe Energie via tel. 06 – 4810 0508 of info@betuweenergie.nl.

Overige berichten

De Huiskamer in Driel
Intentieverklaring 'Samen Brandveilig'
Verstopping? Bel de ontstoppingsdienst.
De Huurcommissie
De Klachtencommissie
Wijziging
Hennepkwekerij
Openingstijden Woningstichting Heteren
Wespennest verwijderen