Nieuws

Wooncafé: van huren naar kopen

Huurt u een woning maar zou u best willen kopen? Laat u informeren over de mogelijkheden tijdens het Wooncafé op dinsdagavond 6 maart. Tijdens het Wooncafé krijgt u een beeld van de mogelijkheden om een woning te financieren, of u aanspraak kan maken op de ‘starterslening’, wat een notaris voor u kan betekenen en welke woningen er in de verkoop zijn.   
Lees meer >

Verstopping? Bel de ontstoppingsdienst.

Per 1 november 2017 mag u de firma Van Dalen B.V. bellen wanneer u een verstopping in uw woning hebt. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 06- 51 51 86 82.
Lees meer >

De Huurcommissie

Bent u het niet eens met Woningstichting Heteren over de huurprijs of het onderhoud van de woning? Of over de servicekosten? En komt u er samen niet uit? 
Lees meer >

De Klachtencommissie

Wanneer u een klacht over Woningstichting Heteren heeft en u komt er met ons niet uit, dan kunt u naar de onafhankelijke klachtencommissie toe. U leest in de folder van de klachtencommissie wat zij voor u kunnen betekenen.  
Lees meer >

Wijziging

Installatiebedrijf Spiek & de Vries B.V. is niet langer werkzaam voor Woningstichting Heteren. Verstopping of storing in uw warmtepomp?    
Lees meer >

Hennepkwekerij

Het installeren en hebben van een hennepkwekerij is een ernstige overtreding van het huurreglement. Bij het ontdekken hiervan start Woningstichting Heteren direct een procedure tot ontbinding van het huurcontract en ontruiming van de woning. 
Lees meer >

Openingstijden Woningstichting Heteren

Per 1 mei 2017 zijn de openingstijden van ons kantoor gewijzigd. 
Lees meer >

Wespennest verwijderen

Wespennesten kunnen op veel verschillende plekken voorkomen. In het gras, in een boom, op zolder, in de schuur maar ook in de spouwmuur. Overal waar naden en kieren zitten kunnen wespen een nest gaan bouwen.
Lees meer >

Urgentieverklaring

Het kan voorkomen dat u dringend (andere) woonruimte nodig heeft, omdat u in een woonnoodsituatie verkeert. U kunt dan via een corporatie of gemeente een urgentieverklaring aanvragen.
Lees meer >

Meterstanden noteren

Het energiebedrijf vraagt een keer per jaar om uw meterstanden, zodat ze een jaarrekening op kunnen maken. We willen u adviseren om ook tussen deze vaste tijden door uw meterstanden af en toe op te schrijven.
Lees meer >