Welkom...

Woningstichting Heteren is werkzaam in de gemeente Overbetuwe in de dorpen Heteren, Driel, Randwijk, Herveld en Zetten.

We zijn een sociaal huisvester, die gaat voor kwaliteit en betaalbaarheid. Als partner van bewoners en professionals leveren we in de verbinding van wonen-zorg-welzijn een bijdrage aan de leefbaarheid in de kernen. 

Zoekt u een huurwoning? Dan kunt u zich inschrijven op www.entree.nu

Laatste nieuws

Asbest en uw gezondheid

25-05-2016   Woningstichting Heteren heeft het aanwezige asbest in de woningen, schuurtjes en garages in kaart gebracht. Dit hebben we gedaan in samenwerking met bureau BOOT uit Veenendaal.
Lees meer >

Werkzaamheden Vogelbuurt in Driel

21-04-2016 Op een aantal adressen in de Vogelbuurt in Driel gaat Vitens onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het waterleidingnet. Hierbij wordt de gehele metalen aansluit leiding vervangen voor een kunststof leiding. Dit kan gevolgen hebben voor de veiligheids-aarding van uw woning. 
Lees meer >

Persbericht Passend toewijzen

01-12-2015 Per 1 december 2015: Nieuwe regels voor woningzoekenden. De 20 samenwerkende woningcorporaties van Entree in de regio Arnhem-Nijmegen zijn per 1 december 2015 gestart met passend toewijzen: huren naar inkomen. Passend toewijzen is een wettelijke norm uit de nieuwe Woningwet waar landelijk alle woningcorporaties aan moeten voldoen. En dus ook de 20 aangesloten woningcorporaties bij Entree.  
Lees meer >

Huurderstevredenheidsonderzoek

07-12-2015 In september heeft onderzoeksbureau Magis B.V. in opdracht van Woningstichting Heteren, een huurderstevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Bijna 40% van de huurders heeft de onderzoeksformulieren ingevuld. Wij willen alle huurders die het tevredenheidsonderzoek ingevuld hebben, bedanken voor de genomen moeite. 
Lees meer >

Opdringerige man probeert binnen te komen

26-10-2015 In Randwijk heeft de politie een melding onderzocht waarbij sprake was van een opdringerige man, die met een smoes binnen probeerde te komen. De man is niet meer aangetroffen maar de politie waarschuwt wel alert te zijn.
Lees meer >

Wijziging bankrekeningnummer

10-06-2015 Woningstichting Heteren gaat over naar een ander bankrekeningnummer voor de huurbetalingen. Maakt u de huur zelf naar ons over?
Lees meer >

Appartementen Erfstraat Randwijk verhuurd

29 april 2015 Alle 9 appartementen aan de Erfstraat in Randwijk zijn verhuurd. We wensen de bewoners veel geluk toe in de nieuwe woning.
Lees meer >

Nieuwbouwproject Erfstraat in Randwijk

18 februari 2015 Woningstichting Heteren bouwt aan de Erfstraat in Randwijk 9 huur appartementen. Deze appartementen bevinden zich in een gebouw dat bestaat uit twee delen. Deze delen zijn aan elkaar verbonden door de entree met daarin het trappenhuis en de lift. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen.
Lees meer >

Uittreksel GBA wijzigt van naam

29-10-2014 Sinds januari 2014 is de Gemeentelijke Basisadministratie Personen (GBA) opgeheven. Dit heeft te maken met het omzetten van de Wet GBA naar de Wet Basisregistratie Personen (BRP). De Wet BRP maakt het mogelijk om Burger Service Nummers (BSN) uit te reiken aan personen die niet in Nederland wonen.
Lees meer >

Appartementen aan de Akeleistraat te Heteren verhuurd

22 augustus 2014 Alle appartementen aan de Akeleistraat te Heteren zijn inmiddels vehuurd.  
Lees meer >